Hopp til innhold

Vi er en betydelig aktør i næringslivet i Grenland. Det medfører, etter vårt syn, at vi har en forpliktelse til å bidra med støtte og oppmuntring på forskjellige områder i lokalsamfunnet.

HRL ansatte på Odds sponsorcup, en herlig gjeng med godt humør!

Odds Ballklubb kvinner

«Sammen bygger vi et topplag». Vi håper, og tror, at vi via lauget sammen kan skape en vinn-vinn situasjon. Byggebransjen trenger å rekruttere kvinner til alle nivåer og vi kan sammen med klubben få til en kombinasjon av trening/spilling og stillinger i en av laugets bedrifter.


Aryan Tari

Aryan Tari er Norges nest beste sjakkspiller og den eneste nordmann som har lyktes med å bli juniorverdensmester. Vi har stor tro på sjakken som et middel til å øke konsentrasjonsevne og utvikling av taktiske og strategiske ferdigheter som kan overføres til hverdagen innen de fleste yrker. Nå går vår støtte til å bidra til Aryans vei til verdenstoppen.


Odds Ballklubb

ODDs ballklubb er fotballens flaggskip i fylket. Vi liker at klubben fronter miljø og bærekraft i sitt daglige virke i tillegg til å bruke de lokale klubbene som rekrutteringsarena.


Grenland ski

Vi ønsker å støtte klubber og foreninger hvor våre medarbeidere har en ledende rolle i driften eller trenerrolle. Grenland ski er en sammenslutning av alle skiklubbene i området på barn- og ungdomssiden og passer godt inn i en slik.


Hvem er HRL

HRL Entreprenør AS er en lokalt eid entreprenørbedrift med hovedkontor i nye moderne lokaler i Vipevegen i Porsgrunn. Vi omsetter årlig for 350-500 MNOK i vårt markedsområde Grenland. Midt-Telemark og Søndre Vestfold.

Les mer om hvem er HRL

Våre verdier

Vi er en betydelig aktør i næringslivet i Grenland. Det medfører, etter vårt syn, at vi har en forpliktelse til å bidra med støtte og oppmuntring på forskjellige områder i lokalsamfunnet.

Les mer om våre verdier

kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi er i dag 126 medarbeidere fordelt på 51 funksjonærer, 67 håndverkere og åtte lærlinger. Møt våre kontaktpersoner.

Møt våre kontaktpersoner

Miljø

Miljø

Vår målsetning er å være det ledende entreprenørselskapet i vårt område. En slik målsetning innebærer at vi også skal være ledende i å vise samfunnsansvar ved å redusere miljøbelastningen fra vår virksomhet. Vårt fokus er på flere nivåer.

Les om vår målsetning

HMS

Vår målsetning er å være det ledende entreprenørselskapet i vårt område. En slik målsetning innebærer at vi også skal være ledende i vårt helse-, miljø og sikkerhetsarbeid.

Les mer om HMS

Om HRL

Vi er en tradisjonell entreprenør som tilbyr oss å oppføre større bygg i total-, hoved- og generalentrepriser. Vår styrke er totalentrepriser i samspill med byggherren fra tidlig fase i prosjektene.

Les mer om HRL