Hopp til innhold

Møt våre sommerstudenter!

Vi ønsker sommerstudentene Sander S. Eilefstjønn og Sander Kverndokken velkommen. De skal være hos oss i noen uker for å se-, bidra og lære.

  • Også i nedgangstider er det viktig å se fremover, derfor vil HRL også i år bidra til at studenter får praksisDet er studentene som er fremtiden for bransjen og vi er glad for at vi kan dra veksel på hverandres kompetanse, selv om det er krevende tider i markedet. – Sier administrerende direktør Roger Dreyer.

Hils på Sander S

Sander S er på Campus Porsgrunn og får oppfølging av Janjira Frøyland. Han kommer opprinnelig fra Seljord, men flyttet til Skien i 2020 og startet som tømrerlærling i HRL. Han er nå 22 år, har fagbrev som tømrer og har fullført 2.året som byggingeniørstudent.

«Det beste med å være sommerstudent er at at man lærer i praksis med å få relevante oppgaver som er innenfor det jeg studerer» sier Sander S.

Hils på Sander K

Sander K er på St. Joseph og får oppfølging av Anders Eliassen. Sander er 23 år gammel og har en bachelor i byggingeniør fra Oslo og ett år igjen i masterstudier ved NTNU i Trondheim. Sander har vært sommerstudent hos HRL ett år tidligere ved utbygging av Frednes byggetrinn 2.

«Jeg synes det er svært lærerikt og interessant å få lov til å være en del av HRL sine prosjekter og få utøvd teorien man lærer i det virkelige arbeidslivet. Min erfaring som sommerstudent i HRL er at det er et veldig godt arbeidsmiljø samtidig som jeg har tilegnet meg veldig mye relevant kunnskap» sier Sander.