Hopp til innhold

Hvem er vi

HRL Entreprenør sin nettsted adresse: https://hrl.no.

Denne personvernerklæringen gjelder for HRL Entreprenør sin nettside. HRL Entreprenør er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden. FJUZ Kommunikasjon AS er HRL Entreprenør sin databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Her gjelder en egen databehandleravtale.

Personopplysninger som behandles

HRL Entreprenør samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

Hvordan informasjon innhentes?

HRL Entreprenør samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider ved:

Bruk av cookies

Vi bruker cookies på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på våre sider.

Detaljer for cookies

Google Analytics (_ga, _gat og _gid)
HRL Entreprenør bruker Google Analytics for å samle inn og analysere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, via informasjonskapsler (cookies). I tråd med vanlig praksis på Internett registreres brukerens IP-adresse av nettstedet, men vi har ikke tilgang til personopplysninger eller kan knytte handlinger på nettstedet til enkelte personer.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at HRL Entreprenør ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktpersoner

Lise Quivey Flatebø HRL

Lise Quivey Flatebø

HR-sjef

Tel +47 908 24 637

E-post lise.flatebo@hrl.no