Hopp til innhold

Bygget teller fem etasjer, pluss underetasje, som deles mellom Bø Hotell og Bø Kunnskapspark. Kontorlokalene utgjør 2.048 kvadratmeter.

Prosjektdetaljer

Kunde: Bø Hotell og Bø Kunnskapspark

Prosjekttype:

Sted: Gullbringvegen, Bø

Kontraktsform: Totalentreprise

Kontraktssum: 75,5 MNOK ekskl. mva.

Status:

Tidsrom: 14 mnd (mars 2024 - mai 2025)

Areal: 2.583 m2


Bø Kunnskapspark

Bø Kunnskapspark er et prosjekt med en totalverdi på 100 millioner kroner. Byggingen startet i mars 2024, og vi planlegger å være ferdige med prosjektet i løpet av mai 2025. Det 2.583 kvadratmeter store bygget teller fem etasjer, pluss underetasje, som deles mellom Bø Hotell og Bø Kunnskapspark. Kontorlokalene utgjør 2.048 kvadratmeter.

Prosjektet har vært planlagt over lengre tid, og HRL Entreprenør har jobbet tett sammen med Bø Hotell og Bø Kunnskapspark i forprosjektet og for å forberede byggingen.
Bygningen inneholder ny lobby, konferansesal og møterom for Bø Hotell, og 4 etasjer med kontorlokaler, som leies ut til lokale bedrifter. Kontorene vil få utsikt mot Lifjell, Kirkebakken, Evjudalen og Universitetet i Sørøst-Norge.

Bygningen utføres med et bæresystem av konstruksjonsstål og prefabrikkerte betongdekker. Ytterveggene bygges som tradisjonelle trevegger, kledd med en kombinasjon av fasadeplater og trekledning. Fokuset på energieffektivitet har ført til at kontorlokalene skal bygges etter passivhusstandard. Oppvarmingen av bygget skjer ved bruk av jordvarme og et nytt solcelleanlegg, som skal bygget på taket av Kunnskapsparken.

Dette prosjektet er et bevis på et engasjement for å investere i fremtiden til regionen og å skape et bærekraftig og blomstrende miljø for læring og innovasjon


Kontaktpersoner

Roger Dreyer HRL

Roger Dreyer

Adm. direktør og Prosjektsjef Entreprenør

Tel +47 907 36 632

E-post roger.dreyer@hrl.no

Prosjekter

Smietangen

Ferdigstilt

Prosjektet består av 32 leiligheter fordelt på 3 bygg og felles p-hus for byggetrinn 1 og 2.

Se prosjekt