Hopp til innhold

Norsk Modul AS ble etablert i april 2017. Allerede i januar 2018 hadde de vokst ut av lokalene sine.

Norsk Modul

Prosjektdetaljer

Kunde: Norsk Modul AS

Prosjekttype:

Sted: Bamble, Telemark

Kontraktsform:

Kontraktssum:

Status:

Tidsrom:

Areal:


Norsk Modul

Norsk Modul AS ble etablert i april 2017. Allerede i januar 2018 hadde de vokst ut av lokalene sine.

«Kraftig vekst i antall oppdrag gjorde at vi fikk behov for flere kontorplasser og en ny og større produksjonshall», forklarer daglig leder hos Norsk Modul, Nicolai Idar Amundsen. «Vi fant tomta vi ønsket å bygge på, og satte HRL på saken.»

HRL ble kontaktet i januar, og i løpet av 14 dager leverte de tegninger av nytt stålbygg og et kostnadsoverslag for byggeprosessen.

«Vi tegner og finner løsninger sammen med byggherren, slik at de får det næringsbygget de trenger. For Norsk Modul ble det 300 kvadratmeter kontorareal og en 1200 kvadratmeters produksjonshall. I tillegg er det tilrettelagt for en dobling av kontorarealet ved fremtidig vekst», forteller William Skreosen, daglig leder hos HRL.

Etter at HRL hadde sørget for at bygget var godkjent av både kommunen og arbeidstilsynet, startet byggeprosessen. I juli ble fundamentet støpt, og allerede i desember flyttet Norsk Modul inn i sitt splitter nye næringsbygg.

«Vi er strålende fornøyd med vårt nye lokale, og har opplevd Graf som en god samarbeidspartner både under planlegging og gjennomføring av byggeprosessen. For oss var det viktig at bygget vi trengte kom raskt på plass til riktig pris, og det har HRL levert», sier Amundsen.

Både tid og økonomi er viktig for de aller fleste byggherrer, og det kan være utfordrende for entreprenøren.

«Vi er opptatt av at det ikke skal gå på bekostning av kvaliteten», sier Skreosen. «Til tross for en hektisk fremdrift sørger vi for at de riktige prosessene blir ivaretatt, og at byggherren holdes informert underveis. Slik får de trygghet i at det går riktig for seg og at bygget blir slik de ønsker.»

HRL har fokus på å være en god sparringspartner i planleggingsprosessen. Samtidig som prosessen skal være effektiv, er det er mange viktige synspunkter og behov som må ivaretas. HRL ønsker å treffe blink på leietagerens behov både i dag og i fremtiden.

«Vi gjør alltid planleggingsprosessen sammen med de som skal bruke bygget. I tillegg tegner vi dynamiske løsninger, som kan tilpasses fremtidige endringer i driften eller nye leietagere», avslutter Skreosen.

Norsk Modul

Prosjekter

Smietangen

Ferdigstilt

Prosjektet består av 32 leiligheter fordelt på 3 bygg og felles p-hus for byggetrinn 1 og 2.

Se prosjekt