Hopp til innhold

Våre verdier

HRL Entreprenør AS er en lokalt eid entreprenørbedrift med hovedkontor i nye moderne lokaler i Vipevegen i Porsgrunn. Vi omsetter årlig for 350-500 MNOK i vårt markedsområde Grenland. Midt-Telemark og Søndre Vestfold.

Helstøpte

Vi gjør ting skikkelig. Hos oss kan kollegaer, kunder og samarbeidspartnere stole på at vi alltid ivaretar helse, miljø og sikkerhet, gjør gode risikoanalyser – og at vi aldri tar snarveier til mål. Vi er opptatt av lokalmiljøet vårt, bærekraftige løsninger – og det å utvikle bransjen og de som ønsker å jobbe i den. Vi tar ansvar. Alltid.

Resultatorienterte

Resultatet teller. Hos oss bygger vi bygg som varer, gjennom et urokkelig fokus på kompetanse, kvalitet – og lønnsomhet for alle involverte parter. Vi skal alltid henge med der fremme, følge med i tiden – og jobbe for å skape landemerker som gjør oss og de rundt oss stolte. Vi leverer. Hver gang.

Lagspillere

Vi gjør hverandre gode og sammen bygger og utvikler vi fremtidens bygg. Hos oss har vi et godt samhold, som skapes gjennom et inkluderende og åpent miljø med fokus på gode opplevelser og godt humør. Vi spiller alltid på lag, med både kunder og samarbeidspartnere – vi kjenner dem godt og vi jobber godt sammen. Vi bygger gode relasjoner. Som varer.

Hvem er HRL

HRL Entreprenør AS er en lokalt eid entreprenørbedrift med hovedkontor i nye moderne lokaler på i Vipevegen i Porsgrunn. Vi omsetter årlig for 350-500 MNOK i vårt markedsområde Grenland. Midt-Telemark og Søndre Vestfold.

Les mer om hvem er HRL

Kontaktpersoner

Vi er i dag 126 medarbeidere fordelt på 51 funksjonærer, 67 håndverkere og åtte lærlinger. Møt våre kontaktpersoner.

Møt våre kontaktpersoner

Sponsorater

Vi er en betydelig aktør i næringslivet i Grenland. Det medfører, etter vårt syn, at vi har en forpliktelse til å bidra med støtte og oppmuntring på forskjellige områder i lokalsamfunnet.

Se våre sponsorater

Miljø

Vår målsetning er å være det ledende entreprenørselskapet i vårt område. En slik målsetning innebærer at vi også skal være ledende i å vise samfunnsansvar ved å redusere miljøbelastningen fra vår virksomhet. Vårt fokus er på flere nivåer.

Les om vår målsetning

HMS

Vår målsetning er å være det ledende entreprenørselskapet i vårt område. En slik målsetning innebærer at vi også skal være ledende i vårt helse-, miljø og sikkerhetsarbeid.

Les mer om HMS

Om HRL

Vi er en tradisjonell entreprenør som tilbyr oss å oppføre større bygg i total-, hoved- og generalentrepriser. Vår styrke er totalentrepriser i samspill med byggherren fra tidlig fase i prosjektene.

Les mer om HRL